fbpx

Škola natalne astrologije

Program natalne astrologije je autentičan i sveobuhvatan.

Namenjen je svima koji žele da se posvete studioznom izučavanju astrologije, jednako kao i onima koji samo žele da dubinski spoznaju sebe i unaprede svoj život.

Svaki polaznik škole dobija personalizovanu stranicu za učenje na sajtu, koja je zaštićena lozinkom koju sam odabere. Jednom nedeljno na stranice učenika postavlja se nova lekcija u PDF formatu i video snimak predavanja. Na kraju svake lekcije nalazi se domaći zadatak, čija je svrha učenje i vežbanje.

U program učenja spadaju i vežbe interaktivnog tipa koje se održavaju putem ZOOM platforme, otprilike jednom mesečno, a za cilj imaju uvežbavanje astrosimbolike kroz praktične primere.

Za sva pitanja, nedoumice i podršku u učenju učenici mi se mogu obratiti elektronskim putem – mejlom ili u okviru messanger grupe.

Program natalne astrologije traje 40 nedelja i obuhvata 40 lekcija:

Cena škole natalne astrologije je  3.500 dinara mesečno i u tu cenu su uključene:

  • video lekcije
  • PDF lekcije
  • provera domaćih zadatka
  • mesečna vežbanja 
  • kao i kontinuirana online podrška

BLOG

OSMO POLJE HOROSKOPA

Ljudi sa dobrom postavkom 8. kuće nose u sebi znanje o prirodi energije. U drugoj kući uzimamo materiju, da bi se u osmoj oslobodili iste.

Pročitaj

LILIT

Fiksna zvezda Algol jedna je od četiri manifestacije energetski izuzetno jakog principa, poznatog pod imenom Lilit.

Pročitaj

MERKUR U ŠKORPIONU

Sad ne ubija prejaka, već preblaga reč, takoreći nonsens, oslobođen čvrstih argumenata i logike. Misao mora posumnjati u svoju verodostojnost pre nego što postane izgovorena reč.

Pročitaj