fbpx

Astro škola Antares

Astro škola „Antares“ postoji sa ciljem da se svim ljudima približi drevni jezik Univerzuma i astroloških simbola.

Za neke od nas astrologija je poziv i profesija, za sve nas je način da otkrijemo više o sebi. Astrologija je sasvim sigurno najkorisnije znanje koje možemo steći u životu i veština koja nam pomaže da prođemo životni put uz pomoć mape i kompasa.

Program astro škole „Antares“ je jedinstven i sveobuhvatan. 

Edukacija ukupno traje tri godine. 

Nakon svake uspešno završene godine učenici stiču sertifikat o poznavanju određene grane astrologije, a po završetku celokupnog programa edukacije diplomu astrologa Konsultanta.

EDUKACIJE U ŠKOLI ASTROLOGIJE

Natalna astrologija

Program natalne astrologije je autentičan i sveobuhvatan. Namenjen je svima koji žele da se posvete studioznom izučavanju astrologije, jednako kao i onima koji samo žele da dubinski spoznaju sebe i unaprede svoj život.

Program natalne astrologije traje 40 nedelja i obuhvata 40 lekcija.

Prognostička astrologija

Dok natalna astrologija predstavlja celoživotni potencijal, prognostička  nam omogućava da se povežemo sa specifičnim trenutkom kako bismo razumeli kroz kakvu fazu razvoja prolazimo.

Takođe uključuje tranzite i povratke planeta, direkcije, profekcije, orbisne lukove, numeričku vrednost stepenova i tako dalje.

Dečija astrologija

Dečija astrologija bavi se prepoznavanjem temperamenta i karaktera deteta, njegovih suštinskih potreba, talenata, potencijala, kao i životnih izazova.

Ovaj program je dragocen jer predstavlja vrlo precizno uputstvo za razvoj srećne i zadovoljne dece u samosvesne i ostvarene ljude.

Poklon astro škole

Preuzmite besplatno e-book „Znaci Zodijaka“

MOĆ IMENA – snimak vebinara

Horoskop predstavlja zvezdani dijagram koji oslikava trenutak našeg rođenja, trenutak kada smo prvi put udahnuli vazduh i definiše naše biće, ličnost i sve potencijale koji su nam samim rođenjem dati.

Pročitaj